The Pomegranate Club

For the armchair libertineonsdag 7 oktober 2009

Wicked Wednesday

Pomegranates vardag består just nu till största delen av amning, blöjbyten och slötittande på Buffy. Ja, så är det, på granatäpplets stamträd har ett nytt litet skott skjutit ut. Dagarna har en tendens att flyta ihop och det är lätt att missa en Fabulous Friday samtidigt som det är svårt att känna sig som en armchair libertine när man har en bebis på magen. För att påminna mig själv om den här bloggens syfte och att det finns ett Berlin som roar sig blir det därför en onsdagsbild istället. Happy Mittwoch, everyone.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej - är en av dem som tittar in här och aldrig kommenterar. Gör det nu. Gillar att läsa dina texter och bra tips på böcker som jag inte visste om fanns.
Ha skoj med bebisen. Så fortsätter jag titta in här i väntan på nästa wicked Wednesday. Eller Tormenting Thursday, haha.

pomegranate sa...

Hej Anonym! Bebisen verkar vara väldigt förtjust i att sova, så läsa hinner jag fortfarande. Förhoppningsvis blir det tid för lite inlägg också. Tormenting Thursday...eller kanske Mischievous Monday?

Anonym sa...

Jag går nog händelserna i förväg en aning.. men jag väntar med spänning på att höra det nya miniäpplet börja prata! Med tanke på att något av det första miniäpple nr 1 sade var "Sherlock Holmes"...

-syster yster

Pomegranate sa...

Hej Syster Yster! Och "Sherlock Holmes" säger han så fort han ser en karl med pipa i munnnen...för övrigt en syn man ser alltför sällan när jag tänker efter.

M sa...

Grattis! Oj, jag trodde du var en man. Vet inte varför jag utgick ifrån att du var det...

Pomegranate sa...

Hm, ska man det som en komplimang eller förolämpning ;)