The Pomegranate Club

For the armchair libertineonsdag 21 oktober 2009

My October Symphony

It´s official. Hösten, med sådana där soliga, glasklara dagar med hög luft och mättade färger är över. Nu följer fas två med regn och dimma i murrig gråskala istället. Och inte mig emot. På väg hem till mig är äntligen Audrey Niffeneggers Her Fearful Symmetry, en spökhistoria om två tvillingsystrar som ärver ett hus med utsikt över Highgate Cemetery, Gyles Brandreths tredje roman om Oscar Wilde som detektiv, den här gången löser han ett mord i Paris, och inte minst Johan Hakelius Döda vita män. Nu ska här eldas i öppna spisen, drickas te och äta scones like there´s no tomorrow. Den fuktiga gråkalla filt de kallar november kan komma när den vill. Jag är redo.


2 kommentarer:

Den anonyma sa...

Jag är fortfarande helt tagen av snyggingen i förra inlägget. Eja vore jag så fast i hullet (men mindre muskulös, dock)
Fast godare med scones hälsar jag som vill passa på att göra reklam för Bibliotek Sture, T-bana Östermalmstorg, uppgång Stureplan såklart. Massa böcker, seriemagasin etc plus liten barnhörna där du kan sätta ner babyn i en emma.

Pomegranate sa...

Ja, visst är han tjusig. Och man undrar ju vem han är. Och i vilket sammanhang bilden togs. Och vem som kom på idén med det där pappsvärdet.

Bibliotek Sture har jag hört ska vara jättebra, har inte varit där ännu.