The Pomegranate Club

For the armchair libertinemåndag 6 juli 2009

You sexy undertaker

The whole death catalog visade sig även innehålla några annorlunda shoppingtips. För den som tröttnat på standardutbudet av väggalmanackor med gulliga kattungar och Monets näckrosor: Vad sägs om tolv heta hunkar som poserar lagom sexigt i olika "på jobbet"-situationer? Pomegranate föredrar vanligtvis det lite mer smala, bleka och hålögda mansidealet framför uppumpade solarieoffer, men är beredd att göra ett undantag i det här fallet:


Fonus, hallå! Ge oss en svensk version. Nu!

3 kommentarer:

Creutz sa...

Hähä, Fonus här! Tror inte jag skulle göra mig så väl på bild, och skulle säkerligen få problem med Sverker eller Kalla fakta eller nåt, så önskan avslås...!

Pojkfröken sa...

Jag föredrar nästan kalendern med de lättklädda galanta damerna i sexiga poser på (i?) kistorna (också på bild i dödskatalogen, as you know). Inte för att jag är missnöjd med den jag fick av dig med stiliga patres.

Pomegranate sa...

Creutz: Vilken besvikelse! Att hamna hos Sverker eller Kalla fakta är inget att hänga upp sig på, se det som karaktärsdanande bara. Å andra sidan minns jag Fonus reaktion på Killinggängets (Spermaharens?) skojande om Fonus Kids för några år sedan. Det verkar vara en arbetsgivare som tar seriöst på sin verksamhet så du gör kanske klokt i att låta bli. Men synd är det...

Pojkfröken: Jag hade tänkt lägga upp några bilder här på fruntimrerna i kistorna också, men semestern kom emellan.