The Pomegranate Club

For the armchair libertinesöndag 12 december 2010

Lucka 9: Julklappstips

Att gå på stan och trängas i julruschen var ju skadligt för hälsan redan innan det fanns risk att bli sprängd i bitar. Och eftersom årets (och alla andra års) julklapp är ett uppstoppat djur i Jack the Ripper-kostym finns det ingen anledning att bege sig någon annanstans än till lovedtodeath för att julhandla.

"Chipper the Ripper"

4 kommentarer:

Bokomaten sa...

Men gud, här har man ju helt missat årets julkalender.;) Ett djur i Jack-the-ripper-kostym är ju det jag alltid har önskatm ig, men aldrig får. Nu har jag en länk dit jag kan skicka folk i alla fall.

Massolit förlag sa...

Erbjudande från Massolit förlag


Hej!

Jag som skriver till dig heter Malin och arbetar på Massolit Förlag.
Jag var inne på din blogg och tyckte den var väldigt intressant… därför mailar jag dig.

Massolit Förlag är ett relativt nystartat förlag och vi jobbar mycket aktivt med att lansera nya författare, samt i det arbetet med sociala medier.
I vårt ”stall” finns från Sverige Stefan Tegenfalk och Johannes Källström. Båda har fått utmärkta recensioner tidigare och är aktuella med nya böcker i höst.
Stefan skriver traditionell kriminallitteratur medan Johannes lutar mer åt thriller/skräck.

I vinter kommer vi ut med Fay Weldons biografi samt återutgivning av en Hondjävuls liv och lustar. Strax efter det kommer Ian Samson som i England är ett ”hett” kort på mysdeckar himlen.

Massolit jobbar som sagt aktivt med olika medier och just runt bokbloggande vill vi bränna extra krut. Min fråga till dig är om jag får skicka läsex utan kostnad för påseende. Du är inte tvingad att skriva något, det står dig fritt, men om du vill plita ned några ord på bloggen, ris eller ros, båda är välkommet, blir vi hemskt glada!

Kanske är det så att du inte alls läser någon typ av de böcker vi jobbar med just nu – glöm detta email då! I dags läget erbjuder vi alltså Stefans Nirvana och Johannes Offerrit.
Om det känns spännande – maila över din postadress till forlaget@massolit.se


Tack för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg!

Vänliga hälsningar


Malin S
Massolit förlag AB
forlaget@massolit.se

Anonym sa...

Åh, varför äger inte jag en vessla i kostym. Instant hemtrevnad!

Inkling sa...

Vill ha!